If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Дано откриеш, аз за момента предвид избора в сайтовете за обяви, съм се отказал. Стоя си вече 3-4 месеца и си чакам, ако харесаш още някоя поствай тук (за 156 става въпрос) шанса да съм я гледал и да ти дам мнение е голям
Дано откриеш, аз за момента предвид избора в сайтовете за обяви, съм се отказал. Стоя си вече 3-4 месеца и си чакам, ако харесаш още някоя поствай тук (за 156 става въпрос) шанса да съм я гледал и да ти дам мнение е голям
Така, доста зле боядисана предна броня. От дясната част колата е на някакви черни точки, като засъхнал асфалт не съм сигурен. В краката на пасажера отпред има някаква кутия присадена незнам за какво служи, но определено не е от там. Като се качих и седнах, подлакътника директно се откачи и падна, и пасажерската седалка мисля имаше забележки. Дори не исках да я палим, след като се нагледах на всичко това, но и като цяло аз търся 140 коня, и не ми е било кой знае какъв интерес да я чувам, така че по двигателя немога да кажа нищо. Единственото хубаво нещо в колата бяха 4-те и ЧИСТО нови гуми
Ето тази не е лош вариант. Като оставим на страна това, че задните стъкла се свалят от управлението на предната врата, но не се вдигат, предполагам, че не е особено голям проблем. Има леки външни забележки, но като цяло ми хареса, палихме двигателя и при всичката газ пак не пропушва изобщо. Също така е склонен и на коментар на цената.
Ето тази не е лош вариант. Като оставим на страна това, че задните стъкла се свалят от управлението на предната врата, но не се вдигат, предполагам, че не е особено голям проблем. Има леки външни забележки, но като цяло ми хареса, палихме двигателя и при всичката газ пак не пропушва изобщо. Също така е склонен и на коментар на цената.
Тази може би е най-добрата от всички джамбазки,когато се обаждах джамбо твърдеше,че е"буквално чисто нова" исках да му сваля цената,но с аргумента на горното твърдение категорично отказа.Твърде вероятно до сега да я бях купил,ако не бе воюващата ми половинка срещу комби версиите.Иначе покара ли я,казваш двигателя е добре,а нещо за окачване,струва ми се доста ниска или бъркам?
Баш за там си е кутията!!!
Иначе да, колата е смотана.... само един фейслифт дето има
Карам 156 преди фейса, имам приятели със 156, а това е 5 или 6тата, която гледам и само тя го има това чидо в краката, явно не съм запознат, но ми е интересно какво представлява, че и 3 удивителни си ми сложил.
Иначе за тази в Мездра ходи на място недей така по телефона, аз като я гледах беше 5250лв и без да му показвам пари и особено да се пазаря ми я свали с няколко стотин под 5000. За окачваме немога да ти кажа, не я карах, само на място я форсирах, че така или иначе не носих пари и нямаше да я купувам. Джантите са и хубави, салона е наистина като нов. Забравих важна подробност, скоростния лост не се движи много свободно когато не е на скорост, но мисля че са запекли жила и другият проблем е че в района няма кой да ти направи диагностика. Иначе колата не е лоша имайки предвид какви гледах след това.
Карам 156 преди фейса, имам приятели със 156, а това е 5 или 6тата, която гледам и само тя го има това чидо в краката, явно не съм запознат, но ми е интересно какво представлява, че и 3 удивителни си ми сложил.
Там седи ЕКУ-то на колата!
На 8-10клапановите ЖТД седи там!
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Здравеите колеги,
нов съм във форума и имам нужда от вашата помощ
Таа решил съм да си купя Алфа Ромео 147 1.9 JTD.
Харесал съм си общо 3 коли от Mobile.bg. Ето ги и линковете : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=8j9k4b
Коя от 3те ви привлича вниманието най-много ?
Нямам опит с тези търговци и бих се радвал ако ми дадете някои друг съвет, когато отида да ги погледна, понеже това ще е първата ми кола, която си закупувам
Благодаря
От тез Измамници бягай далече.Моята я взех от там и беше "като нова", вложих още не малко пари да я стегна.Даже имам тема можеш да я прочетеш.
и в тая автокъща съм ходил - с две думи - отвратителни мошеници, такива гробници продават, че няма нужда да се пазариш - само да погледнеш кола и веднага свалят яко цена и после чупи си главата
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Здравеите колеги,
Харесал съм си общо 3 коли от Mobile.bg. Ето ги и линковете : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=8j9k4b
Нямам опит с тези търговци и бих се радвал ако ми дадете някои друг съвет, когато отида да ги погледна, понеже това ще е първата ми кола, която си закупувам
Благодаря
вече коментирахме много, че обяви които съдържат:
-колата е като нова
-уникат
-сядаш и караш
-НЯМА УДАРИ *с големи букви
и др. подобни изрази, водят неизбежно до големи финансови разочарования в последствие
а автоджамбазницата ДМ - кар е коментирана 3 поста над твоя / първата ти обява/
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Здравеите колеги,
Благодаря
търси нещо регистрирано и поддържано,
няма файда от тия,3500 става 5000 автоматично до 2 месеца и то в добрия случай.
Comment